Even voorstellen,
mijn ervaring en mijn missie

Over mij

Ik ben Bea Boor, mediator/prediator en belastingadviseur. Ik heb twee prachtige dochters, Manon en Anouk, en een latrelatie met Martijn.

Mijn werkveld

Binnen het vakgebied van mediation richt ik mij op het bedrijfsleven en de publieke sector. Bij zakelijke conflicten kunt u denken aan bijvoorbeeld arbeidsconflicten, meningsverschillen tussen eigenaren van een onderneming, preventieve en betalingsproblemen. Als mediator / bemiddelaar leid ik het gesprek tussen partijen en probeer ik mensen weer met elkaar te verbinden. Als ze elkaar iets gunnen, komt de menselijk maat terug en is elk conflict op te lossen.

Mijn enthousiasme

Waarom ik zo enthousiast word van mediation ten opzichte van het inzetten van advocaten? Bij mediation wordt er ook gewerkt aan behoud van de relatie. Dat tegen lagere kosten en een kortere tijdsduur van het proces. Hoe mooi is dat?

Mijn missie

Laat mij u begeleiden en gun elkaar het beste.

Ik bied u betrokkenheid, veiligheid en deskundigheid, waarmee ik u begeleid in het traject waarvoor u komt. Die veilige omgeving zorgt, samen met mijn professionele en betrokken houding, voor open communicatie en autonomie.
Ik vind harmonieuze samenwerking belangrijk. Als de menselijke maat terugkomt in het conflict gunnen de partijen elkaar het beste in een duurzame oplossing.

Ik zoek samen met u naar een effectief proces in een constant veranderende wereld tussen de persoonlijke verhoudingen en de businesswereld.

 

Ervaring

Ik sta als belastingadviseur geregistreerd in het Register Belastingadviseurs. Daarnaast heb ik gewerkt als assistent-accountant, als salarisadministrateur en heb ik me beziggehouden met HR-vraagstukken.
Het mkb, het bedrijfsleven is een sector waar ik mijn hart aan verloren heb. Door een veranderde maatschappij zie ik in deze sector conflictsituaties ontstaan. Om die (dreigende) conflicten op te lossen, ben ik de opleiding tot mediator gaan volgen.

Als gecertificeerd arbeidsmediator en gecertificeerd mediator/prediator en negotiator voor zakelijk conflicten sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het ADR, het register voor professionele ADR Arbiters, Conflictcoaches en Mediators.

Mijn werkervaring binnen het mkb en deskundigheid op financieel arbeidsrechtelijk en fiscaal gebied zijn ondersteunend in mijn rol als mediator.